De ultieme Fujifilm gift guide

Kerst zou niet compleet zijn zonder de pakjes onder de kerstboom. Verras dit jaar je geliefden met het allerleukste kerstcadeau dankzij deze Fujifilm gift guide. Tussen deze cadeautjes vind je zeker het geschikte geschenk, én dat voor elk budget. 

Cadeaubudget < €100
Met de instax mini 11 leg je je mooiste herinneringen vast. Deze camera heeft niet alleen een automatische belichtingsfunctie maar ook een selfie modus voor perfecte selfies en close-ups. Het pérfecte cadeau voor die hippe broer of zus van jou!

De instax mini 11 camera is beschikbaar in vijf fraaie en zachte kleuren: Sky Blue, Lilac Purple, Ice White, Charcoal Grey en Blush Pink.  

  • instax mini 11 € 79,-

Cadeaubudget tot €150
Speciaal voor de feestdagen is de unieke instax mini Link als limited edition beschikbaar in Beige Gold. Deze smartphoneprinter zal menig harten doen smelten en deze kerst helemaal tot leven wekken. 

Naast een printer is deze instax mini Link ook een instant camera dankzij de directe aansturing via de smartphone en app. Het ideale cadeau om de gezellige kerstsfeer te vereeuwigen.

  • instax mini link limited edition € 119,-
  • De instax mini Link is daarnaast ook beschikbaar in Dusky Pink, Ash White en Dark Denim.

Cadeaubudget: ongelimiteerd
Een nieuw ontworpen EVF, snelle gezichtsherkenning AF, de mogelijkheid om 24,2MP stills te maken bij 8 FPS en 4K UHD-video, dat is waar de lichte en compacte FUJIFILM X-T200 camera voor staat! Daarbovenop laat de X-T200 je toe om 4K30p en Full-HD 120p video’s op te nemen.

Deze camera is beschikbaar in zilver en donker zilver. Dit kerstcadeau is gegarandeerd een schot in de roos! 

Voor wie een uitgebreidere kit wenst, is de FUJINON XC35mmF2 lens ideaal. De lens is licht in gewicht, produceert een mooie bokeh en heeft bovendien een snelle AF. 

 

  • Fujifilm X-T200 € 849,-
  • Fujinon XC35mmF2 lens € 199,-

Mag het deze kerst al wat meer zijn en wil je graag uitpakken met een super-deluxe kerstcadeau? Kies dan voor de Fujifilm X-T4 systeemcamera. Deze camera biedt geweldige resultaten voor foto en video en heeft een uitzonderlijk snelle autofocus. Een geschenk dat elke fotoliefhebber onder de kerstboom wil terugvinden. 

  • Fujifilm X-T4 € 1,799,-

Jana Snoeck

 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium