FUJIFILM LANCEERT DE NIEUWE INSTAX SQUARE SQ1

De alom bekende SQUARE-camera van instax wordt met de komst van de SQ1 in een nieuw kleedje gehuld. Deze analoge camera heeft een volledig nieuwe look met een hoekig design en is beschikbaar in drie verrassende kleuren: Chalk White, Glacier Blue en Terracotta Orange

Dankzij het stijlvolle design en de handige functies is de instax SQUARE SQ1 geschikt voor jong en oud. De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat je in een handomdraai foto’s maakt waarbij je (symmetrisch) de mooiste herinneringen in groot formaat kadert. De vierkante foto’s zijn 1,5 keer groter dan de standaard instax mini prints! Met zijn ingebouwde sensors meet de SQ1 automatisch de helderheid van je omgeving en past hij de sluitertijd aan.

Van grotere selfies en afdrukken tot eenvoud en design. De SQ1 is een compacte, handige en stijlvolle instantcamera voor meer fun, meer vrienden en meer mogelijkheden in elke foto.

De belangrijkste kenmerken van de SQ1:

Een eenvoudig en nieuw design

- Automatische belichting voor kwalitatieve beelden

- Eenvoudige Selfie Modus, door simpelweg aan de lensring te draaien

De instax SQUARE SQ1 is beschikbaar vanaf eind september en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €129,99.

Een waaier aan kleuren en cases

De lancering van de nieuwe SQ1 gaat gepaard met twee nieuwe instax film varianten. De Monochrome (€ 11,99) en Rainbow (€10,99) films in vierkant formaat dagen je uit om creatief aan de slag te gaan.

Om de nieuwe SQ1 camera optimaal én modebewust te beschermen zijn er bovendien 3 bijpassende camera cases beschikbaar.

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium