FUJIFILM LANCEERT DE TIJDLOZE INSTAX MINI 40

Met zijn klassieke retro styling is de nieuwe instax mini 40 een instant camera voor iedereen die graag foto's maakt en deelt. De instax mini 40 is compact ontworpen zodat je hem makkelijk kunt meenemen en is afgewerkt met een hoogwaardige textuur die comfortabel in één hand past. De glanzend zwarte camerabehuizing wordt geaccentueerd met zilveren accenten, wat resulteert in een verfijnde, tijdloze look, in lijn met Fujifilms iconische benadering van cameradesign.

De belangrijkste kenmerken van de instax mini 40:

Automatische belichtingsfunctie voor betere foto's op elk moment van de dag
De automatische belichtingsfunctie detecteert automatisch het niveau van het omgevingslicht wanneer de ontspanknop wordt ingedrukt, en optimaliseert de sluitertijd en het flitsvermogen op basis van de scène. Zo kunnen zelfs beginnende instax-gebruikers foto's maken die automatisch goed belicht zijn, ongeacht de binnen- of buitenomstandigheden, en ter plekke hoogwaardige fotoafdrukken maken.

Selfie-modus voor snellere en gemakkelijkere selfies
Gebruikers kunnen de selfie-modus, perfect voor het nemen van selfies en close-up foto's, activeren door simpelweg de voorste rand van de lens uit te trekken nadat de camera is ingeschakeld. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om selfies en close-up foto's te nemen.

De instax mini 40 is beschikbaar vanaf 21 april 2021 en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €99,99.

Nieuwe instant mini film én case

Naast de lancering van de instax mini 40 wordt ook de Contact Sheet instant mini film gelanceerd. Als eerbetoon aan de klassieke filmfotografie simuleert Contact Sheet het uiterlijk van het contactblad van een fotograaf wanneer bewerkte filmstroken 'contact' worden afgedrukt. Net als alle instax films zal Contact Sheet verkrijgbaar zijn met 10 foto’s per cassette.

Om de nieuwe instax mini 40 optimaal te beschermen is er bovendien een bijpassende camera case.

De Contact Sheet instant mini film heeft een aanbevolen verkoopprijs van €9,99 en de instax mini 40 case is verkrijgbaar vanaf €19,99. Beiden beschikbaar vanaf 21 april 2021.

Daphné Bonami

 

Jana Snoeck

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium