FUJIFILM ONTHULT 3 NIEUWIGHEDEN:

X-S10 // FUJINON XF10-24mm // Firmware update X-T3

1. DE X-S10 SYSTEEMCAMERA

De kracht van IBIS beeldstabilisatie in de vorm van een lichtgewicht​

Met zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en uiterst compacte body is de X-S10 de nieuwste telg binnen de X Series, bekend om een assortiment aan compacte spiegelloze digitale camera’s. De X-S10 is met een divers aanbod aan lenskitopties te verkrijgen vanaf midden november.

  Wie op zoek is naar een lichtgewicht mét professionele functies voor zowel foto als video wordt met de X-S10 meer dan op zijn wenken bediend. Dankzij de AUTO/SP modus worden camera-instellingen automatisch aangepast waardoor je zonder moeite en in no time de mooiste beelden kan schieten. Fijne aanpassingen aan de beeldinstellingen worden op die manier overbodig. Van fotografen en filmmakers tot vloggers en hobbyisten, het draaibare LCD-scherm dat 180 graden naar voren kan kantelen geeft iedereen een reden om van deze X-S10 te houden.

  Met slechts 465g en zeer compact formaat is de X-S10 uitermate geschikt als allround pocket camera. Bovendien is dankzij de verfijnde autofocus functionaliteiten dit toestel ook voor beginners een echte aanrader.

  2. DE FUJINON XF10-24mmF4 R OIS WR LENS

  Een nieuwe ultra groothoekzoom lens, en bovendien weerbestendig!

  De XF10-24mm is reeds de 36ste lens voor de X Series camera’s. Deze lens heeft een bereik van 10mm tot 24mm (equivalent van 15mm-36mm in het 35mm formaat) en is een update van de XF10-24mm OIS lens. Nieuw zijn de f-stop schaal op de diafragma-ring, een Auto-positie lock en de weerbestendige structuur. Dit alles maakt van deze lens een prima keuze voor landschaps- en natuurfotografen, die ook in slechtere weersomstandigheden aan de slag willen. Deze lens is ook wat lichter geworden en de optische beeldstabilisatie is met 1 stop verbeterd, met nu een totaal stabilisatie-effect tot 3.5 stops.

  3. Firmware update voor de FUJIFILM X-T3 (v 4.0)

  Vanaf 28 oktober 2020 is er een belangrijk firmware update beschikbaar voor de FUJIFILM X-T3. Dankzij deze update zal de autofocus prestatie van de X-T3 vergelijkbaar zijn met deze van de FUJIFILM X-T4. De update zal de AF snelheid, de AF tracking prestatie en de Face/Eye autofocus een flinke boost geven. Bovendien zal de grootte van het autofocus bereik aangepast kunnen worden tijdens video-opnames. Dankzij deze firmware update wordt een reeds geweldige camera nog een stuk beter.

  Daphné Bonami

   

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Fujifilm

  Over instax
  Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

  Over Fujifilm 
  FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

  FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

  Meer informatie op:
  www.fujifilm.eu/be
  www.instax.be
  @Fujifilmbelgium @Instaxbelgium