FUJIFILM onthult de nieuwe instant smartphoneprinter: instax mini Link !

Nog nooit eerder werden zoveel foto's gemaakt! En dan vooral met smartphones. Een gigantische hoeveelheid beelden bevinden zich in de Cloud, maar kunnen dankzij de nieuwe instax telg instant geprint worden. Welkom instax mini Link!

De instax mini Link is gewapend met een aantal interessante technologische snufjes en biedt heel wat creatieve mogelijkheden om die smartphonefoto's tot leven te brengen en te printen op instax mini film. Wat kan je verwachten van de instax mini Link?

  • Bluetoothconnectie tussen de instax mini Link en smartphone;
  • een nieuwe instax mini Link app met veel creatieve mogelijkheden;
  • dankzij de bedieningssensor stuur je de Link op een originele manier aan: draai de instax mini Link voor een tweede print of om in- en uit te zoomen op je foto;
  • het is een printer, maar ook een instant camera dankzij de directe aansturing via de smartphone en app;
  • tal van 'fun' functies:​
  1. Party print: breng foto's van meerdere smartphones samen om zo één unieke instax mini print te maken
  2. Originele templates om je foto's te personaliseren met leuke collages en frames 
  3. Match test: onderga een korte vragenronde om na te gaan of je een match bent met vrienden of familie en leg vast op een instax foto
  4. Selecteer het beste stuk van een video en print op mini formaat

Echter, seeing is believing, bekijk zeker ook de video's om de creatieve instax mini Link helemaal te kunnen ervaren!

De instax mini Link is beschikbaar in drie kleuren (Dusky Pink, Ash White en Dark Denim) en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 119,00.

Om je instax mini Link gemakkelijk mee te kunnen nemen is er een bijpassende Sock case voor € 12,90.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium