FUJIFILM 'Printlife' fototentoonstelling: “Uw foto is het afdrukken waard!”

FUJIFILM nodigt je uit om deel te nemen aan de ‘Printlife’ fototentoonstelling en op die manier één van jouw foto’s te laten schitteren in Istanbul, Londen of Parijs!

Fujifilm roept mensen vanuit heel Europa op om deel te nemen aan de komende fototentoonstelling ‘Printlife’ die plaatsvindt in IstanbulLonden en Parijs. Nog tot en met eind augustus 2019 kunnen enthousiaste fotoliefhebbers hun foto’s indienen door ze te uploaden op www.fujifilm-printlife.eu en van de gelegenheid gebruik maken om deel te nemen aan één of alle drie de tentoonstellingen. De fototentoonstellingen vinden plaats in oktober en november 2019. Als bedanking geeft FUJIFILM elke deelnemer hun foto in groot formaat (20 x 20 cm / 20 x 30 cm).

FUJIFILM ontvangt elke foto van amateurs en semi fotografen, ongeacht of deze met een smartphone of camera werd genomen. Bij het uploaden dient elke deelnemer te kiezen waar hij zijn of haar foto zou willen worden tentoongesteld – Istanbul, Londen of Parijs.

Een succesvol concept met één leidraad
In 2016 lanceerde FUJIFILM het succesvolle concept van fototentoonstelling in Japan. Vanaf het begin was het leidende principe achter de tentoonstelling reeds aanwezig: mensen bewust maken van de waarde van foto’s en mensen aanmoedigen om fysieke foto’s in hun handen te houden. Tegenwoordig behoren de fototentoonstellingen tot één van de grootste in Japan. De tentoonstellingen werden wereldwijd met succes ingezet: in 2018 presenteerde FUJIFILM meer dan 100.000 foto’s! Met de ‘Printlife’ tentoonstellingen in Istanbul, Londen en Parijs wil FUJIFILM dit succes voortzetten en mensen aanmoedigen om hun eigen foto’s af te drukken onder de slogan “Uw foto is het afdrukken waard!”.

Meer informatie en deelnamevoorwaarden zijn op www.fujifilm-printlife.eu terug te vinden.

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium