FUJIFILM's kleinste objectief voor de GFX middenformaat camera's: de FUJINON GF50mmF3.5 R LM WR

Met zijn grootste diafragma van F3.5 en een brandpuntsafstand van 50mm (equivalent aan 40mm in vergelijk met een 35mm systeem) is dit objectief momenteel het lichtste (335 gram) en kleinste objectief dat voor de GFX camera’s beschikbaar is. Door zijn kleine formaat is dit objectief uitermate eenvoudig mee te nemen en past hij in iedere fototas. Het is daarmee een perfecte combinatie voor bijvoorbeeld straat- en reisfotografie.

De GF objectieven van FUJIFILM voldoen aan de allerhoogste standaarden en zijn daardoor in staat om beelden te maken van een verbluffende beeldkwaliteit. Door het toepassen van een buitengewoon goede optische formule kenmerkt dit objectief zich door een zéér hoog oplossend vermogen waardoor zelfs de kleinste details kunnen worden gereproduceerd. Ieder lenselement in dit objectief wordt tot op sub-micron niveau gepolijst. Deze techniek is tot stand gekomen door de jarenlange ervaring die FUJINON heeft in het ontwikkelen van objectieven, waaronder ook objectieven die worden gebruikt voor TV camera’s. Hiervoor heeft FUJINON onlangs nog een Emmy® Award (U.S Television Academy) ontvangen voor ‘best engineering’.

Ieder detail komt tot zijn volste recht. Ongeacht of dit objectief wordt geplaatst op de FUJIFILM GFX100, GFX 50S of de GFX 50R. In combinatie met FUJIFILM’s unieke kleurenreproductietechnologie is ook dit objectief altijd in staat om de allerbeste beeldkwaliteit te leveren.

De GF50mmF3.5 R LM WR treedt in de voetsporen van de reeds beschikbare GF objectieven. Doordat dit objectief beschikt over een rijke tonaliteit en een hoog oplossend vermogen kan de sfeer en de omgeving feilloos worden vastgelegd op beeld. De GF50mm is voorzien van extra pakkingen waardoor het weerbestendig is en kan worden gebruikt tot een temperatuur van maar liefst -10°C. Dit stelt de fotograaf in staat om dit objectief ook zonder problemen te kunnen gebruiken tijdens extreme weersomstandigheden. Een ‘must’ voor iedereen die zijn fotoapparatuur professioneel gebruikt.

 

De voornaamste kenmerken:

  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • klein en compact
  • hoge prestaties
  • duurzaam

De FUJINON GF50mmF3.5 R LM WR heeft een aanbevolen verkoopprijs van €1.049 en is beschikbaar vanaf begin september 2019. 

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium