HAPPY INSTAX CHRISTMAS !

Het duurt nog even voordat de mooiste tijd van het jaar aanbreekt, maar dat betekent niet dat er nog niet nagedacht kan worden over mogelijke kerstcadeautjes! Niets leuker dan zelf creatief aan de slag te gaan en je kerstcadeautjes te personaliseren met een persoonlijke instax-foto. Of heb je altijd al je eigen adventskalender willen maken? Tel de dagen tot Kerstmis af met jouw DIY-kalender met behulp van de instax SHARE SP-3 smartphoneprinter.

OUT OF THE BOX

Een gift voucher is altijd een origineel idee. Maar vergeet de saaie, onpersoonlijke waardebon! Pimp je idee met een out-of-the box instax-effect. Neem met je smartphone een foto die verwijst naar de geschenkbon die je cadeau doet of kies een bestaande foto van een mooie herinnering. Verbind je smartphone met de instax SHARE app en print je foto uit op square-formaat.

Kies voor een leuk vierkant doosje om je waardebon en je foto in te steken en verras je familie en vrienden!

DIY ADVENTSKALENDER

Zoals gebruikelijk bij adventskalenders kan je vanaf 1 december elke dag voor Kerstmis een vakje van de kalender openmaken. In plaats van een chocolaatje of klein speelgoedje, word je verrast met een leuke foto die je doet terugdenken aan één van de vele mooie momenten afgelopen jaar!

Selecteer 12 van je mooiste foto’s of herinneringen op je smartphone en maak gebruik van de instax SHARE SP-3 om ze af te printen in square formaat. Schrijf op de achterzijde de even cijfers 2 t.e.m. 24 en neem kaartjes van stevig papier om de oneven cijfers op te schrijven.

Kleef washi-tape in de ruwe contouren van een kerstboom op een lege muur en schik de kaartjes afwisselend met de even cijfers op de square-foto’s. Zodra het aftellen begonnen is, mag je telkens de foto met het even cijfer omdraaien en terugblikken naar deze toffe herinnering.

MOOI VERPAKT

Heb je geen tijd om creatief aan de slag te gaan, maar wil je toch een persoonlijk cadeau schenken? Kies dan voor de instax SHARE SP-3 printer waarbij je in een handomdraai foto’s van je smartphone of digitale camera kan mee printen in een origineel vierkant formaat.

Via de instax SHARE app kan je je foto's bewerken met verschillende originele filters en frames. Geniet van de feestdagen en leg samen de mooiste momenten vast met de SHARE SP-3 printer!

De instax SHARE SP-3 smartphoneprinter is beschikbaar in het zwart en wit voor €199,-

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium