Het gamma van de GF lenzen wordt uitgebreid: GF45-100mmF4 R LM OIS WR

De nieuwe FUJINON GF45-100mmF4 R LM OIS WR lens heeft een equivalent focale lengte van 36mm tot 79mm op het 35mm formaat systeem, een maximaal diafragma van F4 en ze past naadloos bij de twee reeds bestaande GF zoomlenzen: GF32-64mmF4 R LM WR en GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR. Dit drietal geeft fotografen een brede waaier aan focale lengtes en komt zo tegemoet aan verschillende stijlen. Kortom, meer mogelijkheden en meer creativiteit in natuur-, landschaps- of portretfotografie.

Een krachtige beeldstabilisatie, een super ED lens en een bijna geruisloze, snelle AF motor zorgen ervoor dat de GF45-100mmF4 R LM OIS WR de perfecte lens is voor het maken van beelden in uitdagende en onvoorspelbare situaties. Bovendien blijft de lens vlot werken in moeilijke omstandigheden dankzij de stof- en weerbestendige constructie. De hoge resolutie en prachtige bokeh brengen de sfeer van elke scène of onderwerp uitstekend in beeld.

De voornaamste kenmerken:

  • Verbazingwekkende beeldoplossende kracht en brede toonweergave
  • Compact en lichtgewicht
  • Snelle, stille en zeer nauwkeurige AF
  • Krachtige beeldstabilisatie
  • Robuust en bestand tegen verschillende omstandigheden

De GF45-100mm lens is eind februari 2020 beschikbaar
voor een aanbevolen verkoopprijs van €2.399,-

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium