instax-ambassadeurs onthullen de nieuwe instax mini 11

Voor de lens van fotograaf Mous Lamrabat staan vijf kleurrijke knappe koppen! Elk van hen houden ze de nieuwste telg van de instax familie vast: de instax mini 11!

De instax mini 11 is het nieuwe instapmodel van de instax familie, uiteraard in een mooi en kleurrijk jasje! De camera is beschikbaar in vijf fraaie en zachte kleuren: Sky Blue, Lilac Purple, Ice White, Charcoal Grey en Blush Pink. 

De mini 11 heeft enkele bijzondere functionaliteiten die ervoor zorgen dat hij onmisbaar wordt:

  • Automatische belichting functie: de instax mini 11 detecteert automatisch de hoeveelheid licht wanneer de ontspanknop is ingedrukt en past de snelheid en flash aan;
  • Selfie Modus: ideaal voor selfies en close-ups

Als opvolger van de instax mini 9, is de mini 11 slanker en lichter waardoor hij prima in de hand ligt. Bovendien kan je de ontspanknop wisselen voor een andere look.

De instax mini 11 heeft een aanbevolen verkoopprijs van €79 en is beschikbaar vanaf maart.

---------

De aankondiging van de instax mini 11 gaat vergezeld met twee nieuwe instax films: de Blue Marble in mini formaat en de White Marble in square formaat. Beide films hebben een glitter finishing touch in goud (mini) en zilver (square) waardoor je kiekje meteen een juweeltje van fijne herinneringen wordt. 

De Marble mini en square films zijn beschikbaar vanaf maart met een aanbevolen verkoopprijs van €9,99 (mini) en €10,99 (square).

Daphné Bonami

 

Jana Snoeck

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium