INSTAX Pal zet kleine momenten om in dierbare herinneringen

Een klein toestel, voor maximaal genot!

Donderdag 21 september 2023 - “Make small moments feel big”, luidt het bij INSTAX, want vandaag lanceert FUJIFILM de INSTAX Pal, waarmee je eenvoudig kleine én grote momenten vastlegt. Het is FUJIFILM’s allereerste digitale camera in handpalmformaat die in combinatie met de INSTAX Link serie smartphone printers een nieuwe manier biedt om foto's te maken. 

Tot op vandaag kan je met het INSTAX aanbod van instant camera's foto’s nemen en meteen afdrukken en met de INSTAX smartphone printers enkele foto’s afdrukken. De INSTAX Pal die vandaag wordt aangekondigd, onthult een primeur, want he is het eerste product in de INSTAX serie dat alleen foto's maakt. 

Deze uiterst compacte digitale camera past in de palm van je hand en stuurt foto's rechtstreeks naar de INSTAX Pal smartphone app via Bluetooth. Wanneer je klaar bent met foto’s nemen, kan je je favoriete foto's afdrukken met een INSTAX Link serie printer of de instant hybride camera's INSTAX mini Evo en INSTAX mini LiPlay, waardoor je foto’s kan afdrukken in mini, SQUARE of WIDE formaat. INSTAX Pal maakt bovendien digitale INSTAX beelden die kunnen worden opgeslagen op je smartphone en vervolgens gedeeld op sociale media. 

Dankzij zijn formaat, kun je gemakkelijk met één hand foto's maken, terwijl de groothoeklens perfect groepsfoto's kan vastleggen. Benieuwd naar wat de INSTAX Pal nog meer te bieden heeft? 

 

  1. Opnames op afstand met de speciale smartphone-app stelt je in staat om de compositie van de foto te controleren via je smartphone voordat de foto effectief met de INSTAX Pal wordt gemaakt.
  2. Met intervalopnames kan je onbeperkt opnames maken met intervallen van 3 seconden, die vervolgens in de app kunnen worden bewerkt om de beste opname te kiezen. ​ 
  3. INSTAX Animation combineert meerdere beelden tot één video, vergelijkbaar met een flipbook. Als je een INSTAX Animation afdrukt, wordt het een INSTAX print met een QR-code erop die verwijst naar de video bij het scannen van de code. 
  4. L [Link] Mode staat je toe om de INSTAX Pal direct aan te sluiten op een INSTAX Link serie printer via Bluetooth. Net als bij andere INSTAX instant camera's worden de foto's vervolgens automatisch afgedrukt. 
  5. De multifunctionele afneembare ring kan worden gebruikt als handige draagring of sleutelhanger, als eenvoudige zoeker en als camerastatief bij opnamen op afstand.

 

 

Leuk om weten is dat je een eigen geluid kunt opnemen en instellen als het sluitergeluid van de camera. Personaliseer je INSTAX Pal of verras anderen met een bijzonder geluid tijdens een groepsfoto. De INSTAX Pal is verkrijgbaar in 5 kleuren: Milky White, Powder Pink, Pistachio Green, Lavender Blue en Gem Black. De lancering van de INSTAX Pal gaat bovendien gepaard met de lancering van een nieuwe mini film, "Soft Lavender".

 

Prijs en beschikbaarheid:

Fujifilm's INSTAX Pal zal vanaf 5 oktober verkrijgbaar zijn tegen een adviesprijs van € 99,99 (incl. btw) voor de versies Milky White, Powder Pink, Pistachio Green, Lavender Blue en € 119,99 (incl. btw) voor de Gem Black versie. Ga voor meer productinformatie naar https://instax.eu/be/nl/instax-pal/

De bijhorende INSTAX Pal Design Silicone Case heeft een adviesprijs van € 14,99 (incl. btw) voor de witte, roze, groene en blauwe versies en € 16,99 voor de zwarte versie, en zal eveneens vanaf 5 oktober beschikbaar zijn

De INSTAX mini Soft Lavender instant film is vanaf 5 oktober te koop voor ​ een adviesprijs van € 9,99 (incl. BTW) per verpakking (10 fotovellen). Ga voor meer informatie over deze nieuwe INSTAX mini instant film naar https://instax.eu/be/nl/film/#film-selector

 

Download hier de afbeeldingen in hoge resolutie 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium