LIVE LIFE & PLAY

Met trots onthult FUJIFILM vandaag de allernieuwste instax:
instax mini LiPlay

LiPlay is misschien wel de kleinste instax ooit, maar deze gloednieuwe 2-in-1 hybride instant camera en printer zal vanaf deze zomer jouw instax-ervaring naar een hoger niveau tillen.

 

Er zijn veel redenen om van de nieuwe instax mini LiPlay te houden. Om te beginnen is LiPlay niet alleen een instant camera, het is ook een smartphoneprinter. Je kan LiPlay dus gemakkelijk gebruiken als persoonlijke printer en foto's van je smartphone rechtstreeks afdrukken op het gekende mini formaat. Bovendien is het toestel perfect om mee te nemen in je tas of zak door het kleine formaat.

Verder is er nog het grote LCD scherm dat je toelaat om je foto's te bekijken alvorens deze te selecteren en te printen. Heb je de juiste hoek te pakken, maar valt het licht niet goed? Met de 6 verschillende filters kan je naar hartelust jouw foto's bewerken voor een uniek resultaat. Mag het allemaal wat speelser? Maak dan gebruik van de 30 eigenzinnige frames waarmee je je foto's kan personaliseren.

Helemaal nieuw bij deze instaxcamera is de mogelijkheid om een geluidsbericht mee te geven met je instant foto dankzij de QR code op de print. Scan de QR code met een QR Code Reader op je smartphone en krijg te horen welk geluidsfragment tot de foto behoort. Tot slot kan je leuke groepsfoto's maken met de Remote Shooting functie, eveneens te bedienen via de (gratis) LiPlay app op je smartphone.

Kan je niet wachten om dit nieuwe gadget te ontdekken? De instax mini LiPlay is in de loop van juni 2019 verkrijgbaar in Elegant Black, Blush Gold & Stone Whiteen dit voor €169,-

Een echte knaller, vind je niet?

Hierbij de belangrijkste kenmerken van LiPlay nog eens op een rijtje:

  • meest compacte en lichte (255 gram!) instax camera in het gamma
  • mogelijkheid tot aanpassen van helderheid en keuze uit 6 leuke filters
  • geluidsopnamesysteem, dankzij de gratis instax mini LiPlay app (Android en iOS)
  • direct Print functie, waarbij LiPlay fungeert als smartphoneprinter (bluetoothverbinding)
  • remote Shooting functie, voor bediening van de camera via je smartphone
  • grote keuze aan leuke frames voor je foto’s
  • 3 mooie uitvoeringen

 

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas. FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera's, toebehoren en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten. 

Meer informatie op: 
www.fujifilm.eu/be
www.fujifilm.be
www.fujifilmxseries.be
www.instax.be
Facebook.com/Fujifilm.Belgium

Voor meer informatie, foto's of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen: 

Daphné Bonami
daphne@talkie.be
0476 52 54 62

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium