NIEUW: FUJIFILM X-A7 met XC15-45 F3.5-5.6

Een stijlvolle en compacte camera met buitengewone foto- en videokwaliteiten.

De FUJIFILM X-A7 is de nieuwste telg in de X-Series familie. Naast zijn knappe design en lichte gewicht (body van amper 320gr), biedt de X-A7 camera betrouwbare en verbeterde APS-C CMOS sensor en staat zo garant voor kwalitatieve foto’s en video’s.

De Fujifilm X-A7 focust zonder problemen op gezichten en ogen voor portretten, actie en video en dit met geweldige kleuren, ook in omstandigheden met wat minder licht.

Verder verzekeren 4K video en knappe playback opties een prachtige kwaliteit, ideaal voor content makers en vloggers. Het grote aanraakgevoelige LCD scherm is super handig en dankzij de maximale lichtintensiteit is het scherm, ook bij klaarlichte dag, erg duidelijk. Het scherm heeft bovendien een zogenaamde vari-angle – een primeur voor de X Series camera’s – waardoor het vrij geroteerd kan worden in verschillende richtingen.

De voornaamste kenmerken:

  • Nieuwe 24,2MP APS-C CMOS-beeldsensor die gebruik maakt van een koperen bedrading voor premium beeldkwaliteit en geavanceerde AF-prestaties
  • Groot 3,5”, 16:9 LCD scherm
  • Compact en lichtgewicht (slechts 320 gram)
  • Geavanceerde videoprestaties en -functies
  • Diverse opnamemodi 
  • Verbeterde connectiviteit met smartphones en tablets

De FUJIFILM X-A7 is beschikbaar in de loop van oktober 2019 en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 749,-.

Daphné Bonami

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium