NIEUW: INSTAX MINI 12

Met zijn bubbly design en nieuwe INSTAXUP! App zorgt deze camera voor plezier en creativiteit

Donderdag 2 maart 2023 - FUJIFILM Europe lanceert vandaag de nieuwe INSTAX mini 12 instant camera. “Fill your world with joy!”, want met de mini 12 combineer je de beste ​ elementen van de populaire INSTAX mini instant camera serie, met handige upgrades en vrolijke kleurtjes om instant de mooiste herinneringen vast te leggen. 

De mini 12 komt in vijf verschillende kleuren: Pastel Blue, Mint Green, Blossom Pink, Lilac Purple en Clay White. Met zijn bubbly design met leuke rondingen neemt de mini 12 de belangrijkste functies van de meest recente INSTAX mini 11 instant camera (gelanceerd in 2020) over, maar bezit het toestel nu ook nieuwe features die instant fotografie nog leuker en eenvoudiger maken. Wij sommen ze alvast even voor je op.

 Super selfies

Daarvoor is de INSTAX mini 12 in de wieg gelegd. Met een perfect geplaatste spiegel, close-up stand, automatische flitscontrole en vrolijke miniprintjes is de mini 12 veel meer dan enkel een mooie camera. Het is een buitengewoon selfiemoment.

 Twist & Go

De INSTAX mini 12 is uitgerust met een super eenvoudige bediening : draai om aan te zetten. Draai verder om de close-up stand te activeren. Draai terug om uit te schakelen. Zo eenvoudig is het.

Automatische belichting

De mini 12 heeft een automatische belichting en flitsregeling. Je hoeft enkel maar te richten en te klikken. Geen gedoe met instellingen of onthouden om je flitser aan te zetten; elke keer weer leuke plaatjes.

 

 High five

Vijf seconden. Zo snel. Onze Fujifilm experts zijn erin geslaagd een afdruksnelheid van vijf seconden te realiseren. En dat alles zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.

Close-up stand

INSTAX introduceert de parallaxcorrectie. Een mooie manier om te zeggen 'wat je ziet is wat je krijgt'. Door over te schakelen naar de close-up stand wordt de verstelbare zoeker netjes gekoppeld aan de lens, zodat je de opname krijgt die je ziet.

En niet te vergeten… de INSTAXUP! app

Een gloednieuwe manier om al je INSTAX foto's digitaal op één plek te bewaren. Scan je INSTAX prints met je smartphone om ze om te toveren tot digitale foto's die je kunt bewerken, taggen, opslaan en delen met anderen

 

Shin Udono, Senior Vice President, Imaging Solutions, FUJIFILM Europe vult aan: "De INSTAX mini serie is al lange tijd een ongelooflijk populaire keuze om het plezier van instant camera's te introduceren bij fotografie liefhebbers, oud en nieuw, dankzij het speelse ontwerp, gebruiksgemak en betaalbare prijs. mini 12 tilt deze serie naar een hoger niveau met een iconisch bubbelontwerp dat knalt van plezier en creativiteit. Hoe je de wereld ziet, wordt gevormd door de lens waardoor je hem ziet, en mini 12 biedt gebruikers een nieuw uniek perspectief."

 

De MINI 12 zal verkrijgbaar zijn in Blossom Pink, Mint Green, Clay White, Lilac Purple en Pastel Blue. Hij is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 16 maart 2023 voor een aanbevolen prijs van €89,99. De gratis INSTAX UP! is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play Store.

 

 

 

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium