NIEUW: INSTAX SQUARE SQ40

Deze zomer laat de nieuwe SQUARE SQ40 JOU stralen

Donderdag 15 juni 2023 - FUJIFILM Europe lanceert vandaag de nieuwe INSTAX SQUARE SQ40 instant camera. Met zijn tijdloos, elegant design zorgt deze camera ervoor dat je je ware zelf laat zien deze zomer: of je nu gaat voor een glamourous Summer in Italië, een staycation met musea-uitstapjes of naar het Noorden trekt op zoek naar de mooiste zonsondergang… Capture the true you!

 

Nu de zomer haar intocht heeft gemaakt, zijn we massaal bezig om onze Summer wardrobe samen te stellen. Die staat dit seizoen niet in het teken van de vele trends die ons ieder jaar rond de oren vliegen, maar wel in het teken van je stijlvolle, tijdloze en eigen persona. 

Tegenwoordig worden we allemaal overspoeld met trends die in een ongelooflijk tempo veranderen zoals de revival van de Y2K-stijl, cottage core of je Sofia Richie era. Daardoor ontstaat er nu een tegenbeweging die zich focust op de essentie: capsule wardrobes, klassiekers die al jarenlang meegaan, of je unieke features naar voren schuiven. Wat hier vooral telt, is oprechtheid en authenticiteit. Laat dat nu ook zijn waar de nieuwe INSTAX SQUARE SQ40 voor staat: 100% tijdloos, zonder in te boeten aan het nodige edgy kantje en eigenheid.

Daarom belooft de SQUARE SQ40 jouw ultieme zomeraccessoire te worden. Zo neemt het toestel de belangrijkste functies van de SQUARE SQ1 over, zoals de automatische belichting en de handige close-up modus, maar vormt het volledig nieuwe, classy design van de SQUARE SQ40 wel dé aanvulling op jouw eternal, stylish Summer.

SUNSET film
Om die zomer nog completer te maken, lanceert INSTAX parallel met het nieuwe toestel ook een nieuwe SQUARE film. Met de SUNSET film vereeuwig je je meest unieke herinneringen op een blauw met oranje print met grain, die de geliefde zonsondergang vertegenwoordigt. Zo geniet je nadien nog jarenlang van die “golden hour" herinneringen.

Beschikbaar vanaf 29 juni 2023: ​
- De INSTAX SQUARE SQ40 voor een aanbevolen prijs van € 149,99
- De INSTAX SQUARE SUNSET film voor een aanbevolen prijs van € 9,99
- De INSTAX mini EVO brown (nieuwe kleur) voor een aanbevolen prijs van € 199,99

Klik hier om de hoge resolutie beelden te downloaden


Voor meer informatie, foto's of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen: 

Zoë Nassel
zoe@talkie.be

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium