NIEUWIGHEDEN INSTAX

INSTAX WIDE 400 & nieuwe kleuren voor de INSTAX mini LiPlay

Dinsdag 18 juni 2024 - FUJIFILM kondigt twee nieuwkomers aan in het INSTAX gamma: de INSTAX WIDE 400 en nieuwe kleuren van de INSTAX mini LiPlay. 

 

INSTAX WIDE 400

De WIDE 400 is de opvolger van de WIDE 300, die sinds de lancering in 2014 aan populariteit wint! Ontdek de nieuwe look & feel van de WIDE 400 en enkele interessante karakteristieken!

Belangrijkste kenmerken:

1. Zelfontspannerfunctie met karakteristieke analoge werking, ​ handig bij het maken van groepsfoto's.

2. Eenvoudige bediening voor het veranderen van de brandpuntsafstand (0,9m -3m / 3m -∞) door simpelweg aan de lensring te draaien.

3. Accessoire voor het aanpassen van de camerahoek (inbegrepen). Om groepsfoto's gemakkelijker te maken, kun je de camera ook zonder statief op een tafel plaatsen en de juiste hoek kiezen dankzij dit handige accessoire.

 

De INSTAX WIDE 400 is beschikbaar vanaf 12 juli 2024 en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 149,99. De case heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 29,99.

 

 

INSTAX mini LiPlay

De INSTAX mini LiPlay werd in 2019 geïntroduceerd als de eerste hybride camera voor miniformaat film. Vijf jaar na de lancering van de eerste LiPlay, introduceert FUJIFILM drie frisse nieuwe kleuren en werd de USB-micro B oplaadpoort vervangen door USB Type-C.

De belangrijkste kenmerken van de INSTAX mini LiPlay:

1. Drie nieuwe kleuren en texturen

2. Geüpdate oplaadpoort van USB Type B naar USB Type-C

3. Download en upgrade de firmware via de mini LiPlay App in een handomdraai

4. Nieuwe foto frames zijn beschikbaar in de App

MISTY WHITE met spraycan effect afwerking
MISTY WHITE met spraycan effect afwerking
MATCHA GREEN met een rubber coating
MATCHA GREEN met een rubber coating
DEEP BRONZE met een korrelstructuur
DEEP BRONZE met een korrelstructuur

 

De INSTAX MINI LiPlay is beschikbaar vanaf 19 juli 2024 en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 169,99. De case heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 29,99.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium