Printlife@home, ‘s werelds grootste online fototentoonstelling van Fujifilm, is terug.

Na de succesvolle digitale tentoonstellingen van afgelopen 2 jaar en een 15-jarige geschiedenis van publieke fototentoonstellingen, lanceert Fujifilm zijn derde editie: Printlife@home 2022 - Print your photos. Share your life. 

Printlife@home, de digitale fototentoonstelling die in 2020 in Europa in het leven werd geroepen naar aanleiding van de coronapandemie en dit ter vervanging van de reizende tentoonstelling "100.000 foto's", is erin geslaagd tienduizenden amateur-, beroeps- en hobbyfotografen over heel Europa bij elkaar te brengen. De eerste editie van het virtuele evenement verzamelde meer dan 10.500 foto's. In de editie van 2021 werden meer dan 35.000 foto's geüpload uit 21 landen.

Na twee jaar experimenteren en succes keert Printlife@home dit jaar terug met een editie die nog spannender belooft te worden en waar reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Nog tot en met 4 december 2022, roept Fujifilm Europe alle fotoliefhebbers op hun favoriete foto's te delen of nieuwe foto's te maken die geïnspireerd zijn op het wekelijkse thema, te ontdekken via fujifilm-printlife.eu, en zo deel uit te maken van de geweldige permanente online fototentoonstelling.

Toshi Iida, Corporate Vice President en Managing Director van FUJIFILM Europe GmbH, vult aan: "Het delen van foto's met vrienden en familie is een mooie gewoonte in ons leven geworden. Wanneer we onze foto's afdrukken, maken we een liefdevol gebaar naar unieke momenten die door de cameralens zijn vastgelegd. Fujifilm's initiatief leidt ertoe om mensen van over heel Europa van hart tot hart te verbinden, het bewustzijn en de waarde van foto's te vergroten en mensen aan te moedigen om afgedrukte foto's te maken en te waarderen. Los van de pandemie, hebben we daarom besloten dat dit initiatief niet kon stoppen en dus Printlife@home verder te zetten met een derde editie."
Meer informatie op fujifilm-printlife.eu
Meer informatie op fujifilm-printlife.eu

Elke week worden vijf winnende foto's geselecteerd. De foto van de 5 wekelijkse winnaars krijgen een prominent plaatsje op de website van Printlife, en kunnen ook een van de vijf fotoprijzen winnen. Een waardebon van 200, 150 of 100 euro te besteden op het Belgische Fujifilm fotoafdrukplatform, fujiprint.be of de beroemde instax Link WIDE printer of de instax mini 11 camera, beiden aangeboden met instax film zodat je alles voor handen hebt wat nodig is om creatief aan de slag te gaan en prachtige instant afdrukken te maken.

 

Voor meer info, beeldmateriaal of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met:

Daphné Bonami - daphne@talkie.be

Zoë Nassel - zoe@talkie.be

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium