VEREEUWIG JE GEZINSLIEFDE EN STEUN SAMEN MET FUJIFILM HET GOEDE DOEL

Verras je geliefde(n) met een hartverwarmend moment en steun op die manier Belgische kinderartsen in hun opleiding tot kinderoncoloog.

FUJIFILM wil op een originele manier ten strijde trekken en bedacht een initiatief om de onvoorwaardelijke liefde binnen een gezin vast te leggen door een fotoshoot te organiseren. De opbrengsten hiervan worden integraal geschonken aan vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium die Belgische kinderartsen de mogelijkheid biedt om zich te specialiseren tot kinderoncoloog. Heb jij al een idee voor Vaderdag? Misschien is dit wel de uitgelezen kans om jullie gezinsliefde te vereeuwigen! 

  FUJIFILM bundelt krachten voor kinderen én artsen

  In België krijgen ieder jaar zo’n 400 kinderen de diagnose van kanker. Naast het investeren in kinderkankeronderzoek is het van even groot belang om ook te investeren in de opleiding van Belgische kinderartsen.

  FUJIFILM brengt daarom dit jaar ode aan vaderlief en zijn kroost dankzij een unieke shoot voor het hele gezin. De opbrengst van deze fotoshoot gaat integraal naar de vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium, een vzw die Belgische kinderartsen de mogelijkheid biedt om zich verder te specialiseren tot kinderoncoloog.

  Op deze manier creëert FUJIFILM een uniek moment voor families en steun je daarbovenop samen de specialisatieopleidingen voor kinderartsen tot kinderoncoloog. 

  ZO VADER, ZO GEZIN

  'Een foto zegt meer dan duizend woorden' en er is geen betere manier om (vader)liefde vast te leggen dan met een sprekend beeld. De fotoshoot van FUJIFILM is het moment bij uitstek om samen met je gezin op de foto te gaan! Gedurende twee weekends in juni kan je je inschrijven om deel te nemen aan de fotoshoot die op vier verschillende locaties in België zal plaatsvinden op 5, 6, 12 en 13 juni.

  FUJIFILM X-Photographers Tom MuseeuwOlivier PoletBert Stephani en Ioannis Tsouloulis geven het beste van zichzelf tijdens deze fotoshoots! Eén uur lang staan jij en je familie midden in de spotlight voor een uniek portret. Na afloop, krijg je drie digitale foto's en één foto op een Memory Blox van 30x40cm van deze shoot.

  Ontdek hieronder meer over de FUJIFILM X-Photographers en bij wie je jouw portret zal vastleggen: 

  FUJIFILM X-Photographer - Bert Stephani

  Iedereen verdient het om in de spotlights te staan en in elk van ons schuilt een artiest. Daarom creëert Bert een unieke lichtopstelling die je zal doen stralen als nooit tevoren! Creëer samen met je gezin een kunstwerk dat de grenzen tussen realiteit, fantasie en persoonlijkheid doet vervagen.

  FUJIFILM X-Photographer - Olivier Polet

  In zijn studio te Ukkel nodigt Olivier je uit voor een portret met een mooie achtergrond met textuur én in een professionele omgeving om de beste foto's te maken. Jouw taak? Gewoon jezelf zijn!

  FUJIFILM X-Photographer - Ioannis Tsouloulis

  Na een korte babbel om je fotografische wensen te bespreken gaat Ioannis aan de slag en begeleidt je om je te laten stralen op zijn foto’s. De foto's zullen in openlucht worden genomen in het prachtige Thor Park in Genk. 

  FUJIFILM X-Photographer - Tom Museeuw

  Vind jij het ook zo'n uitdaging om hét perfecte plaatje van je kinderen te schieten? Tom to the rescue! Hij focust zich hoofdzakelijk op spontane en krachtige portretten van kinderen in de natuur en neemt je mee naar de duinen en bossen van De Haan. Op het einde volgt een groepsfoto van het hele gezin. 

  HOE DEELNEMEN?

  Deelnemen aan deze unieke fotoshoot georganiseerd door FUJIFILM kan voor een bedrag van € 125 dat integraal aan de vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium wordt geschonken. 

  Via deze link kan je inschrijven. Aarzel niet, want de plaatsen zijn beperkt! Datum en locatie zijn afhankelijk van de gekozen fotograaf.

  Fotoshoot Tom Museeuw

  • Wanneer: 5-6 juni 2021
  • Waar: De Haan, dag voordien krijg je de exacte locatie doorgestuurd
  • Deelnemers: maximum één groep van drie kinderen per uur.  Indien gewenst volgt op het einde een groepsfoto van het hele gezin.

  Boek mijn fotoshoot bij Tom

  Fotoshoot Ioannis Tsouloulis

  • Wanneer: 12-13 juni 2021
  • Waar: Thor Park -  André Dumontlaan 3600 Genk
  • Deelnemers: maximum één groep van twee personen per uur

   Boek mijn fotoshoot bij Ioannis

  Fotoshoot Olivier Polet​​

  • Wanneer: 5-6 juni 2021
  • Waar: Biezenlaan 14, 1180 Ukkel
  • Deelnemers: maximum één groep van drie personen per uur

  Boek mijn fotoshoot bij Olivier

  Fotoshoot Bert Stephani

  • Wanneer: 5-6 juni 2021
  • Waar: Atelier Lotte Martens - Paternosterstraat 12C 3010 Leuven
  • Deelnemers: maximum één persoon per uur

  Boek mijn fotoshoot bij Bert

  Tijdens de fotoshoots zullen de huidige coronamaatregelen inzake hygiëne en afstand gerespecteerd worden. Om die reden is ook het aantal personen tijdens de shoot beperkt. Mondmasker is verplicht wanneer de afstand niet kan bewaard worden op en naast de set.

  Terugbetaling is niet mogelijk.

  Daphné Bonami

   

  Jana Snoeck

   

  Persberichten in je mailbox

  Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

  Over Fujifilm

  Over instax
  Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

  Over Fujifilm 
  FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

  FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

  Meer informatie op:
  www.fujifilm.eu/be
  www.instax.be
  @Fujifilmbelgium @Instaxbelgium