Verrassende valentijnscadeautjes

Voor hem, voor haar of voor jezelf

Bloemen of chocolade? Kom op, je kan zeker een origineler cadeautje vinden! Of dat nu een klein pakje of een groot luxecadeau is, FUJIFILM heeft voor ieders budget wat wils en zorgt ervoor dat jij dit jaar scoort met een geschenk that'll keep on giving! Een instax camera zorgt ervoor dat je bijzondere momenten instant kan vastleggen en voor altijd kan koesteren. 

Cadeaubudget < € 100

Houdt je geliefde ervan om instant herinneringen vast te leggen? Dan is de instax mini 11 het ideale cadeau. Elke print is een uniek stukje geluk op miniformaat. 

instax mini 11 - € 79,00
Beschikbaar in vijf verschillende kleuren.

Ontdek de instax mini 11

Cadeaubudget < € 150

Je smartphonefoto's tot leven brengen? Dat kan met deze instax mini Link smartphoneprinter. Naast een printer is deze instax mini Link ook een instant camera dankzij de directe aansturing via de smartphone en app. Een ideaal cadeau als je je romantisch valentijnsuitje instant wil vereeuwigen en uitprinten.

instax mini Link - € 119,00
Beschikbaar in drie verschillende kleuren.

Ontdek de instax mini Link

Mag het toch net iets anders zijn? Dan is de instax SQUARE SQ1 de perfecte fit. Deze analoge instax camera print in slechts enkele seconden jouw kiekjes op vierkant formaat!  

instax SQUARE SQ1 - € 119,00
Beschikbaar in drie verschillende kleuren.

Ontdek de instax SQUARE SQ1

Cadeaubudget < € 200

Ontdek de instax mini Liplay

Voor nog meer ervaringen en creativiteit is er de instax mini LiPlay! De kleinste camera en printer in één van de instax-familie, bezorgt jou het grootste fotoplezier dankzij zijn hybride functies. Als kers op de taart kan je een zelf gesproken liefdevolle boodschap toevoegen aan je instax foto. Scan de QR-code en wie weet volgt er wel een aanzoek!

instax mini LiPlay - € 169,00  
Beschikbaar in vier verschillende kleuren.

Cadeaubudget oneindig

Geen specifiek cadeaubudget voor ogen? En ben je zowel geïnteresseerd in foto als video? Dan word je met de compacte spiegelloze digitale camera X-S10 op je wenken bediend. Zelfs als je nog maar net je stappen zet in fotografie of als je verzot bent op vloggen, is de X-S10 een echte aanrader.

X-S10 XF18-55mm kit - € 1.399,00 

Ontdek de X-S10 XF18-55mm kit

Ontdek het volledige aanbod van FUJIFILM hier

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fujifilm

Over instax
Al meer dan 20 jaar maakt instax, het instant camera merk van FUJIFILM Corporation, camera's die direct echte filmfoto's maken in mini, SQUARE en WIDE formaat. instax heeft sinds de lancering in 1998 de manier waarop mensen over de hele wereld momenten vastleggen veranderd; met als resultaat dat het de wereldleider op het gebied van instant fotografie is geworden. De paradepaardjes zijn onder andere de mini 11, mini 40, mini LiPlay, mini Evo, mini Link 2, SQUARE SQ1, SQ20, WIDE 300 en Link WIDE printer. Ga voor meer informatie naar: www.instax.be

Over Fujifilm 
FUJIFILM Belgium NV is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation en rapporteert rechtstreeks aan FUJIFILM Europe GMBH, het Europese hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Haar Belgische hoofdzetel bevindt zich in Sint-Niklaas.

FUJIFILM Belgium NV produceert en verdeelt hoogkwalitatieve chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten. Deze producten worden verkocht en verdeeld in Europa en het Midden Oosten. Het bedrijf zorgt ook voor het dagelijks beheer van het Fujifilm Advanced Print Technology Centre in Zaventem. Dit is het Europese demonstratie- en trainingscentrum voor Fujifilms digitale printoplossingen. FUJIFILM Belgium NV is ook verantwoordelijk voor de verkoop van digitale camera’s, instant camera’s en fotofinishing oplossingen voor de Belgische en Luxemburgse markten.

Meer informatie op:
www.fujifilm.eu/be
www.instax.be
@Fujifilmbelgium @Instaxbelgium